Hvorfor er skilt viktig?

Førsteinntrykk av bedriften din er gjerne fasaden. Lysskilt eller lysende bokstaver vil gi bedriften din mer synlighet gjennom hele året. Vi har et stort utvalg av fasadeskilt som kan tilpasses nøyaktig til din fasade.

Det er mange hensyn å ta ved valg av fasadeprofilering. Design, størrelse og materialvalg må passe til lokale forhold og fasade.

Skilt kan tilpasses de fleste logoer og design og vi kan gjenskape logoens form og farge svært nøyaktig. Vi kan produsere lysskilt med LED som er frontbelyst, bakbelyst, sidebelyst eller en kombinasjon av disse.

Goodsigns tilbyr alle typer skilt.
Vår erfaring og kvalitet sørger for et optimalt produkt.

GRAFISK DESIGN

Vi skisserer og designer etter dine ønsker. Våre grafikere visualiserer gjerne ditt prosjekt, slik at du har et riktig bilde av hvordan dine skilt vil se ut når det er ferdig montert.

Vi utfører også grafisk arbeid som logodesign og utarbeiding av profil- og skiltmanualer for større bedrifter.

PROSJEKTERING

Våre prosjektledere har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av små og store prosjekter for våre kunder.

Uansett om du trenger godkjenning fra offentlige myndigheter, distribusjon av dine skilt, eller montering over hele Norge – så kan vi hjelpe deg!

MONTERING

Våre montører utfører oppdrag hovedsakelig i Oslo og Viken.

I områder der avstanden blir for stor for våre egne ansatte har vi et nettverk av meget dyktige frittstående skiltmontører, som gir oss mulighet for å levere og montere skilt og dekor i hele landet. Vi garanterer en sikker og varig installasjon.

Usikker på din kanalprofil?

Valg av type kanalbokstaver for skilt avhenger av dine behov, type skiltmontering og hvilken type lyseffekt du ønsker
De fleste typiske kanalbokstavene vi produserer er forklart med diagrammer som inneholder forenklede tverrsnitt i vår profilguide.